varför ska man vara normal?

Min mormor hatar försäljare. Speciellt om dom ringer till henne.
Igår så ringde en telia försäljare då lät det så här:

"Ja men det är så att jag jobbar ju faktiskt på telia så jag får ju mina förmåner där ifrån"

En gång ringde dom för att sälja underkläder så lät det så här:

"Jahaa säger du det, men vet du jag har inte burit underkläder dom senaste 30 åren"

Eller om dom vill sälja böcker eller glasögon då låter det så här:

"Nää vet du vad, jag blev blind för 10 år sen,  jag har blindskrift"

Lilla mormor 56 år, roar sig genom att ljuga för försäljare.
Om inte annat så roar hon mig.



Here you come again

Here comes my baby draggin' my heart behind
He's drivin' me crazy, who says love is blind
He's got a wanderin' eye and a travelin' mind
Big ideas and a little behind
Out with a different woman every night
But I remember when he was mine.


Sitter här.. okej, ärligt talat, jag har suttit här ett jävla bra tag nu. Jag har inte varit på gymmet sen i maj och idag fick jag för mig att gå dit. Varför i hela helvete då? 
Ingen aning, jag är tärd.
Imorgon kommer jag att ha ont i hela kroppen.. var det värt det? nej, jag tror fan inte det alltså.

Nä har ingen ork att skriva idag.
Snart kommer Louise.

Idag fick lilla sebbe vara med.



En dag som denna

Jag tog mig runt kyrkbyn idag. (APPLÅDER!) 
Då tyckte jag att jag förtjänade en lyx cappuccino på roasters.
Sagt och gjort.
Lilla Joel gjorde mig sällskap. Men då fick han följa med mig att hitta bra fotoramar och ljus.
Vilket kostade mig 500 kr.. Ont i hjärtat. 

Min syster kom hem idag med en påse kläder som mormor shoppat åt henne. Bara sport märkes kläder. Hon är ju för fan bara 10 år, ofta hon bryr sig om vad hon har på sig?  
Äckelunge!

Men en tröja var väldigt läcker, men jätte rosa, definitivt inte min stil. Men en sån skulle jag ha. Jag ringde min kära mormor och bad henne kolla om den fanns i vuxenstorlekar, men icket. Men jag bad henne ta en större storlek än vad min syster Agnes har, tro det eller ej, men den passade. Den behåller vi.

Nu så här på kvällskvisten har jag spenderat min tid åt min fladdermus.
Hon är trög, snubblar på sig själv, springer in i dörrar och väggar fast hon vet att det gör ont. 
Vi är perfekta för varandra, jag och flickan. 


One way ticket

Igår insåg jag hur idiotiskt vidrig man ser ut när man borstar tänderna.
Jag vände och vred på skallen och tandborsten om ett försök att borsta tänderna på ett någorlunda graciöst sätt.

Jag misslyckades...

Man kan fan inte borsta tänderna och se bra ut samtidigt.
Så igår brast det för mig totalt. Trädet föll, blixtar slog ner, det blev översvämning.
Jag blev arg och gav upp helt enkelt.

Till alla er som kan borsta tänderna graciöst:

JAG HATAR ER!

Vad har jag gett mig in på?

Jag har insett att det är dags att jag tar mig själv i kragen. Jag måste börja träna igen. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så här otränad.
Det är verkligen inte jag.
Jag älskar att träna, så länge jag har relativt aggressiv och peppig musik som får mig att hålla igång. Om jag är utmattad och är nära på att ge upp, då sätter jag på musik som får mig att tänka på saker som gör mig arg.
Det funkar.

Så imorgon mitt härskap börjar jag att träna igen. Jag har inte tränat sen i maj, men jag hoppas verkligen att mina muskler inte har övergett mig. Det är helt otroligt att dom inte brukar överge mig, med tanke på min lathet.

Så morgonen imorgon kommer att inledas med en kyrkbyrunda med moster och mitt lilla solsken Neo.


Ensamhet

Att vara ensammen hemma, är det skönaste jag vet ibland. Eftersom vi är en ganska stor familj, så springer det alltid omkring en massa gapande barn här.

Om det nu inte är på morgonen, då är jag den enda som gapar.

Men saken är den att det är så skönt när inga ungar är hemma och när min mor jobbar natt, det är såna kvällar jag gör mig själv jätte goda mackor, en kopp the och tänder ljus med lite härlig musik som pricken över iet. Eventuellt så tar jag mig ett bad med tända ljus lite musik och ja sånt där mysigt.

Såna här kvällar ska jag ta vara på.


Lögnerska

Min vän Johanna påstår att hon är sjuk. Hon hostar till ibland sisådär en gång var tionde minut. Så hon vill inte gå på stan med mig. Hon ville göra något annat.
Då föreslog jag att vi drar ihop en thebjudning och blir smittad av henne.
Men det dög inte det heller.
Jag tror att hon fortfarande grinar lite över att jag sa att jag skulle möta henne igår om hon gick från kyrkbyn till gammelstad, men det gjorde jag inte. Jag sa bara så för att jag tyckte tt hon skulle behöva lite motion.

Frisk som en nötkärna!


Min syster

har lyckats med att bränna tre fingrar på en platta idag. Så ingen Leos lekland för mig..
Vilken besvikelse!

Jag som var så pepp. Men jag kan inte få allt här i världen right?
Så vars var jag.. måndag.


Leos Lekland

Imorgon ska Amanda Niemi ta sig upp alldeles själv kl 10 på morgonen för att ta sina syskon till Leos lekland, men om sanningen ska fram så kommer nog jag att ha mycket roligare än dom.

Jag kommer vara överallt och tvinga med mig mina systrar överallt.
Dom måste vara med mig.

Här kommer jag att vistas imorgon, jag kommer vara coolast!
totally awesome!


Borlänge

Igår under middagen hos familjen sundberg så kom Borlänge upp i ett samtalsämne och Louise faller i skratt. Jag kunde inte heller riktigt hålla mig, dom andra förstod ingenting. Men För ungefär ett halv år sen så var vi på fest och en tjej sitter och pratar om knark med mig. Jag var inte heller direkt nykter och hon irriterade mig väldigt mycket. Hon hade tidigare sagt att hon var från Borlänge. Till sist säger jag "DU SITTER HÄR OCH SÄGER ATT DU ÄR FRÅN BORLÄNGE!" men jag skulle ju egentligen klaga på att hon satt och skröt om hur mycket droger hon hade tatt. L föll i skratt och jag insåg inte vad jag sjäv hade sagt, så jag fortsatte att konfrontera henne.

Lollo skulle ta en bild på oss den kvällen då säger jag
"vänta jag ska bara fejka ett leende".
Puss på mig själv!


Långt ifrån normalt.

Igår konstaterade jag att jag vill inte komma hem längre. När jag kommer in genom dörren så ser min familj ut så här..






Hot special

Det är en mycket god pizza det. Men tänk om jag kunde beställa den där otroligt snygga killen vars blick fortfarande sitter fastklistrad i minnet på mig  genom att säga, jag vill ha en hot special. Men nu är det ju inte så enkelt, bara en grymt bra fantasi. Min mor sa idag att hon är orolig för mig, för att jag festar varje helg. Men ungdomar i dagens samhälle gör det. Det är nästan onormalt att inte göra det. Men den äldre generationen förstår inte det. Men man kan ju inte klandra dom för det inte.


If life is like this

Jag vaknade i morse och insåg att det var fredag, så då blev min morgon jätte bra. Jag var inget monster på morgonen vilket jag alltid är, om man väcker mig på fel sätt. Eftersom att jag inte vaknar till någon väckarklocka alls så är det min ädla mor som väcker mig på morgonen. Vanligtvis så brukar hon skrika på mig elle ge mig ett slag i magen för då vaknar jag, då är jag oftast fort uppe ur sängen för att söka bråk med henne. Men idag är en bra dag. Det är faktiskt fredag. Jag ansåg mig själv som ledig från skolan idag. Så min morgon började med att jag följde med moster och lilla Neo på hans 8 månaders kontroll. Sen bar det hemåt och jag har storstädat mitt rum. Sen gjorde jag min dagliga visit hos mormor, men det blev bara en snabb kaffe kopp innan hon skulle till jobbet. Så nu är jag här. Min mor är den hurtigaste kvinna jag vet för tillfället. Hon är en kvinna i sina bästa dagar på 37 år. Hon har åldersnoja, jag förstår henne det har jag med. Men saken är den att hon vill bli stor, med det menar jag inte att hon vill växa upp eller så, utan hon vill bli en riktigt musklig kvinna. Men hon har inte kroppen för det. Hon cyklar in till stan, det är nästan 1 mil. Sen drar hon ett ordentligt styrkepass, sen cyklar hon hem igen. Efter det kör hon ett mage och rygg pass på 40 minuter hemma framför tvn. Min åsiskt om det är att det är sinnessjukt. Det är nog för att jag bara orkar cykla till statoil och tillbaka, vilket tar mig högst fem minuter. Jag är lat, och saknar motivation, och ser det mesta negativt. Mor min är avundsjuk på mig för att  jag knappt behöver träna i två veckor så har jag större och synligare muskler än henne. Vi har inte samma kroppstyper. Hon är som morfar, hur mycket dom än tränar så blir det som ingen skillnad. Men om jag nu skulle träna lika mycket som henne hade jag sett ut så här. Inte snyggt med andra ord. Men jag är stolt över min mor. Men jag kommer aldrig förstå vars hennes ork kommer ifrån.


Idioti

Idag har varit en väldigt lång dag. Jag hatar denna dag. För det första var jag tvungen att lida gissa varför? jo samhällskunskap! woohooo, det bästa som finns! nej det finns inget värre. Är det något jag verkligen inte förstår så är det samhälls. Så jag svamlade bort lektionen istället som jag gör en gång i veckan just på den lektionen. Men min lärare i samhälls (Maria) säger att hon förväntar sig mycket mer av mig. Hon förväntar sig tydligen att jag ska hinna bli smartare och försöka få mer kunskap om detta på mindre än ett halv år. Yeah right. Lycka till med det. Sen har vi haft föreläsning om minoritet. Samer. Vilket var ganska intressant. Jag tror att jag ska gifta mej med en same, så kanske jag kan dra en lite joik eller vad det nu heter för er. Och jag skulle räkna mina renar varje morgon, en efter en. Men jag skulle nog stå över vandringen med dom, det överlämnar jag till min karl, så kan jag njuta av det vackra vädret eller något annat medans han är borta några månader, sköönt. Efter det hade vi föreläsning om att vara beroende av läkemedel. Det var så tråkigt att jag somnade i början av föreläsningen. Men ändå var jag bara tvungen att göra dom lite nervösa med mina åsikter och frågor i slutet. Då tyckte dom att jag skulle bli medlem i deras förening?? nej tack.



Det är kärlek!

kärlek är att shoppa. Jag shoppar i brist på annat, jag shoppar när jag är ledsen, jag shoppar när jag mår som bäst, jag shoppar bara för att shoppa. Ja saken är den att jag slösar pengar utan att jag behöver det, helt utan anledning. Men idag var jag på stan med L och J. Luleå har den sämsta shoppingstaden, den är kass. Men jag hittade mej ett armband och en tröja. wow. Jag var ute efter nya party kläder, eller bara något snyggt, men fann inget alls av intresse. Det finns inte mycket party kläder här inte, nä.  Då försökte jag finna mej skor, skor gör mej lycklig, jag älskar att köpa skor. Nu har jag hittat mej ett par läckra skor som jag vill ha, enbart för att ha dom, inte för att ha på mej dom. Dom är lite för mycket.

Mördarskorna som jag vill ha 



 


It's not you i'ts me

Ikväll har jag roat mej med att totalt dumma mej med folk. Jag inledde det hela med frågan:

Vill du ta ett bad i ketchup med mej?
Då fick jag oftast svaret nej, eller konstigt roliga svar.
Då ställde jag en annan fråga som löd:
Vill du ta en simtur i chokladpudding med mej?
Då dumförklarade dom mej.
Då ställde jag den sista frågan:
Vill du ta en dusch i vaniljvisp då?
Då slutade dom svara..

Ja, jag är väldigt lättroad, och mina tankar är oftast på högvarv.

Jag tror att det hade varit en rolig känsla att bada i ketchup, men ändå väldigt äckligt. Och att ta en simtur i chokladpudding kan ju inte vara det lättaste med tanke på att det borde ju gå lite trögt att ta sig framåt. Och en dusch i vaniljvisp låter ganska spännande. Den enda som förstår mej med detta är min fru som också brukar roa sig med att dumma sig med dessa frågor till folk. Fast vi gör det oftast i brist på annat när vi umgås.




Life is life.

Familjens sammansättning har förändrats hastigt på senare tid. Förr hade ett par föräldrar fyra barn. Nu har ett barn ofta fyra föräldrar. Jag tror inte att det alltid är så passande under ett barns uppväxt. Men om man ser det positivt så kan man alltid göra som min syster Alva på 8 år som först frågar mor vad det blir för mat här, sen ringer hon mormor och hör vad det blir för mat där, och sist ringer hon moster, sen går hon dit där det är godast mat.

Mamma, varför är det synd om myrorna?
- men inte är det väl synd om dom.
Men fröken sa att vi skulle ut och titta på myrstackarna.

Jag anser att det är lite synd om myrorna, dom fick inte riktigt utseendet på sin sida.


Die die die my darling!

Ungefär så här känner jag mej idag.



Jävla vinsäck!

Jag: men jag är bara en i mängden, ingen man speciellt lägger märke till direkt.
Johanna: nej sluta, du är svart, läder, nitar och diamanter.
Jag: glöm inte mörkrets härskarinna.
Johanna: precis!

Julklappar

Snart börjar det bli dags får det årliga inköpet av julklappar. Börsen ska med andra ord tömmas. Jag älskar att shoppa julklappar, men ångesten hinner ifatt mej sen när jag kommer hem och inser att börsen är tom. Då är det inte så jävla kul längre. Dags att börja skriva upp en lista på dom som förtjänar mina julklappar och vilka som istället får ett ont öga. Det lär vi se. Men som sagt. Idag är det söndag tänkte faktiskt flotta ner mej i min underbart osköna soffa framför några filmer, och sen kanske, bara kanske om jag orkar så ska jag läsa igenom dom papper som jag ska redovisa imorgon. Men det orkar jag troligtvis inte. Nä nu har jag annat att göra.

OJ!

nä nu har jag varit vaken för länge. Dags för sängen med andra ord. Talade nyss med frun och vi kom fram till en bra plan. Den får ni veta lite senare i framtiden.

Dages citat: Jo, men jag gör det senare, okej? = jag kommer aldrig göra det, gör det själv om du tycker att det är så jävla kul.

jag älskar att tjuvlyssna på folk som sitter och talar på krogen. Man får höra så mystiska saker, det kan vara allt från den sämsta raggningsrepliken till någon som talar om sin söta lilla hamster. En ny hobby för min del med andrá ord, man får sig många härliga skratt.


oj han var läcker!


Jag lever för stunden precis som du

Det kallas tvivel det där som stör, ja det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör. och jag ser hur du tänker på nått, hur du längtar dej bort, som en fågel i bur. En obehaglig distans en konstig känsla någonstans, det känns tomt eller hur?

Allstar blev det ikväll, med J, hennes pojkvän och Emma, jag har nog aldrig varit på så bra humör en utekväll som denna. Det var svårt att vara utan alkohol när man blev bjuden hela kvällen, massor med roliga mystiska drinkar hit och dit. Men jag mådde super för det! jag kände mej snygg som attans ikväll, senast jag gjorde det var då en karl som jag inte längre känner sa hur underbart vacker jag var, vilket jag sedan ångrade djupt. Han är en fin människa för det. Oj nu kände jag mej ädel och hedervärdig här mitt i allt, nä men han förtjänar att få veta vilken fin person han faktiskt är. Men det behöver inte han få veta egentligen. J såg så trött och full ut på bussen hem, riktigt söt faktiskt! lilla Thord. På  tal om namnet Thord, så gav jag mina syskons kanin det underbart fina namnet, hoppas han känner sig speciell där ute i den bitande kylan!

Puss på livet!

En strålande lördag.

Jag: usch jag är bakis, det är jägern
L: HAHA usch drack du jäger?
Jag: japp, sune bjöd och jag svepte 
L:HAHAHAHHAHAHAHAHA

Älska norrland!




November

Jag längtar så mycket tills Johannas föräldrar far till thailand. Då har J hela huset för sig själv, eller ja själv och själv jag kommer då vistas där och säkert resten av gänget också. Vi ska ha så kul, kan knappt vänta.

Det är även härligt väder idag och jag är på jätte bra humör!




Havet är djupt

Nere på botten där är det toppen, havet är djupt. Den låten har jag haft på hjärnan i veckor nu. Men igår, var en konstig kväll. Jag fot till örnäset och förfestade med mina kamrater, jag skulle vara nykter men då tog sune fram jägern, och jag svepte. Sen drog vi ut på cleo där folk bjöd på mer alkohol. Kvälen slutade med att jag var lite för full och for iväg hemåt, medans alla sökte mej borta på cleo. Men då gjorde jag misstaget att sänga mina ögon på bussen och vaknade upp och insåg att jag var i sunderbyn. jag klev av bussen och började vandra. Men det gick inte, det var för halt. Utan pengar på mobilen så fick jag iaf tag i softie som rang till min mormor för att jag skulle ta mej hem. Till sist kom Henning och räddade mej från en lång promenad i den bitande kylan och den blänkande halkan. Så nu mitt härskap har jag bestämt mej, jag har sagt det många gånger men nu ska jag fullfölja det. Nu ska jag bli nykterist!


Party like a rockstar!

Jag C  och L bestämde oss för att unna oss att gå på hockeyn igår, kul hade vi som fan. Lite öl i baren också det slog inte fel. Väl hemma i g stad så gick jag och L till statoil och köpte oss 2 3,5or var. Jag vet 3,5or. Men det var rätt mysigt det med. Sen efter dom ölen bestämmer vi oss för att fara till Allstar, japp en torsdag mitt härskap. Där mötte vi trevligt folk Jonathan och hans vänner. Men vad vi ej hade planerat var hem färden.. L hade lämnat sina nycklar hos mej så att vi verkligen hade en bra anledning för att fara till g stad igen. Jag skrev sms till hela telefonboken i hopp om att en gullig, ädel och hedervärdig själ skulle rädda oss från den bitande kylan i regnvädret. Men icket. I Lule finns det inte såna människor. Vi började vandra mot g-stad, men gav upp utnför L, varav hennes port var öppen. GREAT!
Sen fick jag besök av John Blund.




Där ligger jag och snarkar i Ls sköna säng :)

Sparkcykel är nog inte en av mina starkaste egenskaper.

Efter vi tatuerade oss var jag tvungen att gå omkring och halta för att ta mej någonstans när jag hade fått på mej mina fina slitna tygskor. Det var inte skönt att ha det på min nya tatuering, men jag skuttade fram lite här och var för att det skulle gå mycket snabbare. Jag måste få tillägga att min käre Gurka, även kallad Johan, hade väldigt svårt att hålla skadeglädjen inom sig. Väl hemma från stan är min fot uppsvälld. Ganska väntat faktiskt. Men då blev jag ju så klart äckligt sugen på snus och eftersom jag inte kan ha skon på foten vare bara att he på sig en tjocksocka, och nej jag gick inte utan en sko till statoil med Louise. Jag fick en brilliant ide.
Agnes har en sparkcykel! jag ringde min kära 10-åriga syster på hennes telefon och frågade vars den var och att jag skulle ta den, till svar fick jag ett väldigt frågande "oookeeeeej" som mer lät som varför i helvete ska DU ha den. Men sagt och gjort, med sparkcykeln i min hand och Louise på min vänstra sida begav vi oss till statoil, där jag var tvungen att gå in utan en sko, tyvär, det är den bittra sanningen. Men ingen la väl märke till det, hoppas jag. Sen efter jag fick mitt kära snus försökte jag mej på att röka samtidigt som jag försökte hantera denna jävla sparkcykel som definitivt inte var gjort för min längd. Det gick inte så bra, och Louise önskade mej ingen lycka, hon hoppades mer på att jag skulle fastna i en grop, ramla och göra mej illa. Mina vänner är underbara! Idag har jag alltså konstaterat att sparkcykel inte är en av mina starka egenskaper. Sen begav vi oss till mormors hus för att tigga lite kaffe och snacka skit som alltid, se fula betty och desperata hemmafruar. Nu haver Louise lämnat mej ensam.

If you wasn't ready for another relationship,
tell me why you can hold hands with another girl,
right infront of my eyes?
You should have told me the truth.
Instead you let me see it.


Jag bjuder på detta, Amanda 15 år, dom 3 enstaka bilderna
som finns kvar från min gamla användare på gamla datorn,
resten råkade min mor fiffla bort.



Nu var man tatuerad!

När jag väl satte mej ner i stolen för att bli tatuerad så säger han

- Är det din första
-Ja
- och då väljer du FOTEN!?

Det var en konstig känsla men samtidigt ganska skönt. När ifyllningen började gjorde det lite ondare när han passerade benen på foten, men jag satt oh tänkte hatiska tankar så gick det jätte bra, då kändes det inte alls. Mina tår ville hela tiden röra på sig, men efter ett tag la dom dig ner och dog av den resterande tiden. Det var så äckligt kallt där inne, och jag höll på att frysa ihjäl.. sen ropar tatueraren
-KAN NÅGON ÖPPNA DÖRREN!?
Kallt blev det.

hela jag ville skrika NEEEEEEEEEEJ! men jag hade inte så mycket att säga till om. Mitt arsle var ganska bortdomnat när jag väl var klar.. Louise tatuerade sig efter mej och hennes tog bara tjuga minuter ungefär.

If today was your last day

På första lektionen idag kommer min mentor fram till mej och talar om att jag har rehabilitering och habilitering. Det är konflikter mellan mej och rehabiliteringsläraren på varje lektion, vi hamnar båda på krigsstigen. Men min mentor sa
"idag får du gå på rehabiliteringslektionen och hålla käften Amanda, så att du får betyg i ämnet, tänk bara på att hålla käften" rakt och ordagrant. Hon är så söt min lilla mentor. Men jag löpte ändå amok på denna hemska rehabiliteringslärare som vägrade att hjälpa mej för att jag hade hunnit längre fram än resterande i klassen, jag var tvungen att invänta dom andra. Så det blev inte många snälla ord, men det var det värt. Sen gick jag till min mentor och berättade om mitt misslyckande att hålla käften. Men jag kan inte hålla käften när lärare beter sig på detta vis, tyvär. Men att hålla käften är inte direkt min starka sida.

Imorgon gäller det, vi ses på aeon kl 12 imorgon Louise!


ÄLSKA!

I kväll tog jag mitt förnuft till fånga och gick till min kära mormor för att plugga. Väl hemma hos mormor gick jag till kylen som jag alltid gör i hopp om att finna något smaskigt. Mat är kärlek. Tillbaka till saken, på kylskåpet hänger en söt liten magnet och på den står det
"äktenskap är när den ena har rätt och den andra är mannen".
Hon har även gett min mor en sådan och på den står det
"så många män, så få hjärnceller".

hahaha kärlek till mormor! <3


Do you belive in magic?

Jag tänkte dela dela med mej om mitt samtal med Johanna alldeles nyss :

Jag: "jag tror att han blev tappad som barn och att hans tankar rymde från honom så han äger inga tankar för tillfället, han tror bara att han har tankar. och låtsas som att han har det för att folk ska tro att han är helt hundra, men jag vet att han inte är det, och det vet hans tankar också. Så jag ska söka upp dom där förbannade tankarna och ansluta mej till deras gäng och snacka skit om deras förra ägare"

Johanna: "Du är fan mongo, hahahaha, sepe"

Jag: "jag anser mej själv som ett geni, jag tänker ansluta mej till mensa när jag ändå är igång"

Johanna: "Fyfan att alla smarta människor är idioter"

Jag: "Min framtid ser ljus ut, jag är nog inte så dum som folk tror"

Tänkte även meddela att det gick 500 älskvärda kronor på krogen denna underbara helg, jag ansåg att jag var värd det. Puss!




Baby can I hold you tonight?

Blev att fara ut igen igår, enbart för att glänsa, och tro mej det gjorde jag allt. Jag kände mej snygg igår för första gången faktiskt, och fyfan vad skönt det kändes. Idag har jag haft ett leende på läpparna hela morgonen, och det är jag värd. en kaffekopp på detta mitt härskap!


Diva utan öron, såå sööt!


One day I'll fly away

Okej igår bev det cleo sen allstar, kul kväll. Johan vill ha med mej dit ikv för att kolla på fotboll, men jag stannar nog hellre hemma faktiskt. Jag kanske kryper ner under ett täcke i soffan med en chipspåse och en film sen kanske jag bjuder in min fru så jag inte är så ensam. men som sagt vi får se. L och C far till sthlm ikv fan vad kul dom ska ha, avundsjuk. Hoppas den ädla mannen MrWeinz hör av sig med något kommande äventyr.
Nä tårtorna i huset skriker efter mej. Adjöken


freaky friday

Familjen har valt att svika mej, men det kan jag överleva. Jag tog modet till mej och valde att göra ett sista misslyckande med skolfoto idag, som jag sa det bev misslyckat, men det var väl värt ett sista försök? Jag är inte så fotogenisk som jag trodde. Nåväl, har tryckt i mej mängder med smörgåstårta idag, okej jag ska inte ljuga, det var även operatårta och lite smått och gott. Men jag tog tag i städningen i mitt rum iaf, så lite stolt är jag faktiskt. Mina vänner är upptagna ikv MrJ har haft en kväll med pojkarna och är på kaffelino ikv, L är på middag med jobbet och C ska på dejt. Hade kunnat vara med Myrevikarna men jag blir så läskad när dom dricker och har sig och J har farit med Erik till Gve för att hjälpa pillis med nå däck för att han hade punktering. Så kommer vi till ruttnandet, just nu, vad ska jag göra ikväll? tydligen ingenting verkar det som. Fast nu ringde jag J.S och hon skulle ringa när idol slutade. Jag vill verkligen inte vara hemma, vill bara bort, bort från allt helvete. Det är så mycket nu och stressen är på hög nivå, nä ska ta mej en kopp the och en cigg för att försöka lugna ner mej.


I fell in love with an alien.

Ligger och inväntar på att fara med hela familjen på Waldorf, Jocke fyller 40 imorgon. Efter den utsökta middagen så blir det att fara och se hockey, Lule-Djurgården. Men när vi väl är på Waldorf så ska jag fan tigga till mej både förätt, varmrätt och efterätt. Vad är annars meningen med att gå ut och äta? Men då fuskar jag lite med min diet, men det är det värt.
Ska man synda så ska man synda rejält!
Just nu håller jag på att skriva en romantisk rysare till svenskan. Dom som känner mej vet mer än väl att mina innersta tankar kan vara väldigt hatiska, så det går nog bra det här. Annars är skolan ett rent helvete och maten är rena rama döden. På tal om döden, varför ger man folk blommor egentligen? det är som att ge någon döden? jag menar, vad har man dom till? för att dom ska vissna och dö? precis, döden. Jag själv hatar att blommor, jag vet faktiskt inte varför. Men om man nu ska ge någon blommor så kan man väl tänka efter lite och ge något som man kan ha nytta av, som choklad, det gör iaf min mage väldigt glad. Men som sagt det är upp till varje enskild individ vad man anser om den saken. Nu ska jag försöka fixa mej så jag kan visa mej ute idag.

- Han har ju en dammsugare iaf!
- Ja som han möjligtvis använder om ett glas gått sönder..
- HAHAHAHAHA


Someone who would die for you and more,
But it aint me babe
It aint me you’re looking for babe


En gammal bild på det, diamonds are a girls best friend

7/10

Hade körlektion idag, har faktiskt tagit tag i det nu, så nu är de inte mycket kvar. For in till stan en timme före dock i brist på annat. Så när jag går där på  kungsgatan så flög ett väldigt speciellt minne upp i huvudet på mej. Det var förra sommaren, jag hade just fått min hund och hon bestämde sig för att skita mitt på gatan, så jag lät henne göra det också, måste man skita så måste man. När vi väl börjar gå jag och min tös så skriker en gammal kärring åt mej "ta upp efter din hund!" jag var inte på bra humör alls den dagen så jag skrek i min ilska tillbaka

"MEN GÖR DET SJÄLV OM DU TYCKER ATT DET ÄR SÅ JÄVLA KUL!" och se på fan, kärringen hämtade en påse och tog upp skiten.

Lärarna driver mej fan till vansinne. Eftersom att jag är den enda i klassen som vågar säga vad jag tycker och tänker till lärarna som hela klassen har sagt också, så är det jag som får skiten eftersom det var jag som sa det. Hmm, man kan ju förfan inte vara lärare om dom inte kan ta kritik? det är då min åsikt. Så ja, jag är ju inte så populär bland lärarna för att ingen i klassen vågar öppna käften, dom smörar hellre för att få vara "favoriten".Patetiskt. Lärare säger ju alltid att vi ungdommar ska yttra våran åsikt, sen när man väl gör det, så är man körd.

uttråkad

Lollo sover. Jag ska ta ut Diva sen blire att sova bort denna förvirring. Natti natti.


ojoj.

Mormor hade skickat mej 20 röda rosor, för ingenting. Haha nog är hon då söt, blir nog att gå över till henne på morgonen och dricka kaffe och snacka skit.

<3


just someone I jused to know.

Okej, nu äre som så att jag ska äntligen få en operation av min kära lilla nos eftersom näsväggen har vuxit snett och det gör att jag andas tungt. Antingen i slutet på detta år eller efter årsskiftet. Läcker jag kommer se ut efter det, att ha typ två tamponger i näsan. Nä men två rör som ska få allt att hela. Gör dom fel så hugger jag dom, känner jag smärta under operationen kommer jag att hemsöka sjukhuset i all framtid. Tillbaka dit jag var. Jag har varit tvungen att ta mej tid att fara till Mr.x lägenhet och hämta mina saker. Usch, jag vill verkligen inte.

Vem fan har sänt blommor till mej!? och varför?! så passande tajming alltså. Hmm, mystiskt. Ska jag verkligen behöva må sämre i detta nu? NÄ, men det är säkert det som är meningen. Det räckerfaktiskt med att jag redan är en trasig kvinna som alltid misslyckas med allt.

Nu ska jag hämta solbrillorna och vinterjackan och sätta mej på balkongen med en kopp kaffe och ett paket cigg och bara titta på hur vacker hösten är. Då allting ruttnar och förgås, man kan sitta på en sten i skogen och titta på när löven faller mot det ruttnande underlaget i timmar och bara njuta av stanken från allt som dör. för att sedan om några månader helt upphöra att existera under ett täcke av snö och is som sedan smälter fram som en brun gegga utan former och struktur... Fan va ja älskar hösten

The script - before the worst

Knowing things would never been the same,
with your empty heart, and mine full of pain
so explain to me how it came to this?



Morning..

Jag vill egentligen bara lägga kudden över huvudet och sova längre men nä, läkarna har bestämt sig för att jag ska ha läkartid idag. Gulligt. Jag har redan hunnit missa min körlektion idag, kan detta bli bättre!? Men som sagt jag måste stiga up, GREAT!. Idag blir det en B&J.

De omnibus dubitandum - Allt bör betvivlas.

 


Mitt nya liv.

I det här livet är jag en kvinna.
I mitt nästa liv skulle jag vilja bli en björn.
När man är en björn måste man gå i ide, man bara sover i sex månader.
Jag skulle kunna leva med det.
Innan man går i ide måste man äta kopiösa mängder mat.
Jag skulle kunna leva med det också.
När man är en björnhona så föder man sina ungar i sömnen.
När man vaknar är ungarna halvt uppvuxna, gulliga, kramgoa björnungar.
Jag skulle absolut kunna leva med det.
När man är en mammabjörn vet alla att man menar allvar
Man klappar till vem som helst som stör ens ungar.
När ungarna blir irriterande klappar man till dom med.
Jag skulle definitivt kunna leva med det.
Om man är en björn så FÖRUTSÄTTER ens partner att man vaknar med en morrning.
Han FÖRUTSÄTTER att man har håriga ben och ett överflöd av underhudsfett.

Japp, jag skall bli en björn….


Ska man skratta eller gråta?

Fullmåne får folk att sova sämre, bli galna, göra konstiga saker samt att man blir mer känslig. Idag har både jag L och C motvilligt blivit en del av dessa händelser. Igår kväll var det två personer som beklagade sin tragiska upväxt till C, vid 2 tiden inatt ringer L till C , och med gråten i halsen försöker hon tala men det gick icket, hon storgrinade. Imorse Blev C inblandad i ett morgongräl som slutade upp med krokodiltårar. När C väl kommer till skolan finner hon mej. Och vad gör jag? jo, jag storgrinar. Vad är oddsen på detta? det finns bara en enda orsak, just i detta nu är det fullmåne

Jag är inte ensam efter detta händelserika dygn C&L har kommit och gjort mej sällskap. Nog är det tur att jag är ledig imorgon med tanke på att jag inte har sovit alls inatt, utan suttit och försökt få L på andra tankar som slutade med att hon fick försöka få mej på andra tankar. Lyckat. Imorgon ska jag inte stiga upp ur min säng, jag vägrar. Så om ni nu efterlyser mej så ligger jag i min säng och ruttnar, i brist på annat.

Have you ever been alone in a crowded room?




Fullmåne

Fullmåne är fan läskigt. /L

RSS 2.0